Shropshire Senior Merit Finals Day Draw

Shropshire Senior Merit The Finals Day of this competition is Sunday 23rd June 2019 11 a.m. start
The venue will be TILSTOCK BC Nr Whitchurch The draw - 1st Rd
  • Dave King v Tony Rhodes Scott Harries v Dan Beeston Rob Fuller v Charlie Weaver Will Tarrell v Callum Wraight Martin Williams v Ian Williams Stuart Rutter v Nigel Bound Ash Wellings v Paul Latham Wayne Phillips v Doug Edwards Duncan Pressley v Russell Pegram Graeme Wornell v Josh Cotton Mark Shore v Spencer Clarke Simon Bloomfield v Liam Stevens Rich Lawson v Bill Tarrell Paul Williams v Scott Moseley Rich Goddard v Gary Beff Jon Palmer v Martin Lloyd
 

Check Also

On This Day: Shropshire Senior Merit 2016

Wayne Rogers won his first Flowfit Shropshire Senior Merit on Sunday at Wem Bowling Club …